566 466 179 (Po-Pá 8:30 - 16:30)
 
Košík je prázdný

Nový pořad Zdeňka Pohlreicha o grilování - Rozpal to, šéfe!


Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky televize Prima s novým pořadem. Po kuchařských show Ano, šéfe!, Na nože!, Šéf na grilu a Česko vaří s Pohlreichem, přichází další instruktážně-zábavný grilovací pořad Rozpal to, šéfe!


Šestidílný pořad Rozpal to, šéfe! je věnován grilování a koncepci venkovní kuchyně, kde Zdeněk Pohlreich mimo jiné využívá produkty firmy Weber (grily a příslušenství).
Pořad startuje na TV Prima od 18. května, vždy v neděli od 18:00 hodin.

 

Zdeňek Pohlreich v pořadu o grilování - Rozpal to, šéfe!

Zdeňek Pohlreich v pořadu o grilování - Rozpal to, šéfe! zdroj: iPrima.cz


 

Nový pořad Rozpal to, šéfe!
Obávaný šéf i uctívaný rádce. Drsný mistr kuchař, který se na svém statku mění v usměvavého hostitele. S chutěmi dokáže doslova kouzlit. S přehledem nasytí hladové koňáky, obětavé hasiče i ty nejmlsnější děti. A když na statku, tak na čerstvém vzduchu. Na grilu, z poctivých surovin.
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku, a to za každého počasí. Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad – a během pár hodin se stanete hvězdou představení," říká Zdeněk Pohlreich.

 

Nový pořad o grilování na TV Prima Rozpal to, šéfe!

Nový pořad o grilování na TV Prima Rozpal to, šéfe! zdroj: iPrima.cz

 

 

Vychází kuchařka Rozpal to, šéfe!
Kuchařka Rozpal to, šéfe!Současně vychází kuchařka Rozpal to, šéfe! - 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku, na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat.

 


Zdeněk Pohlreich - životopis
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom a moderátor. Narodil se v dubna 1957. Protože nesložil přijímací zkoušky na střední školu, nastoupil do učebního oboru kuchař. Po vyučení pracoval v pražského hotelu Stop. Na přelomu 70. a 80. let byl členem reprezentačního baseballového týmu. Následně emigroval. Přes jeden rok strávil v Nizozemsku, z něhož po obdržení povolení odjel do australského Adelaide Začal jako  Sous-Chef  v restauraci La Guillotine, v níž se později stal šéfkuchařem.

Po návratu z emigrace postupně pracoval na stejné pozici v Praze v hotelu Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS nebo Marriott. K roku 2010 provozuje Café Imperial a Divinis. Café Imperial je podnik ve stylu prvorepublikových Grand Café. Divinis Ristorante je podnik vedený v italském duchu, od nábytku přes pokrmy a víno. Učí na Střední škole gastronomické a hotelové (SŠGH) v Praze.
15. října 2011 se podruhé oženil, u Bodamského jezera si vzal přítelkyni Zdeňku.

 

Kategorie

Weber partner

Doprava zdarma


Při nákupu nad 3000 Kč doprava ZDARMA